Kapuavatás a Világfa Waldorf Iskolában


A Világfa Waldorf Iskola 2017. december 17-én ünnepélyes keretek között avatta föl az iskola faragott kapuját. A kapu faragását a Bálványos testvérfalujában, Torján élő Pethő Sándor készítette aki a világ legnagyobb székelykapuját faragta. A kapu a Világfa Waldorf Iskola saját tervezésű motívumaival és szimbólum rendszerével van díszítve. Bálványoson a régi iskola épületben bemutattuk látvány terveinket a jövőre nézve, egy természetközeli, egyedi, de modern épület együttes létrehozását, mely nagyban hozzájárul majd gyerekeink egészséges fejlődéséhez.

Köszönjük az iskola alapító csapatának, a gyerekeknek, szülőknek, tanítóknak, támogatóinknak hogy kitartottak és bíztak bennünk akkor is amikor nehézségekbe ütköztünk.
Köszönjük hogy bíztok egy olyan jövőben, melyben a közösség erejével, megálmodhatjuk, megteremthetjük, formálhatjuk a gyerekeink jövőjét.
Köszönjük, hogy segítitek munkánkat, támogatjátok anyagilag, ötletekkel, kapcsolati rendszeretekkel, gondolataitokkal, egy kézfogással, vagy csak egy bátorító mosolyotokkal.