EWOK – Szociológiai kutatás

Tisztelt Iskolák, kedves Barátaink!

Szeretnénk emlékeztetni benneteket, hogy szociológiai felmérésünkhöz – az Első Országos Waldorf Családkutatatáshoz (EWOK) keressük az elsős és nyolcadikos osztályokhoz tartozó családokat inspiráló személyeket, vagyis a kutatási felelősöket.

A kitöltési határidő nagyon közel van: 2018. május 25.

Ahogy korábban már tájékoztattunk erről benneteket, minden Waldorf-iskola első és nyolcadik osztálya minden tanulójának egyik szülőjével szeretnénk a kérdőívünket kitöltetni, ezen cél érdekében keressük a felelősöket. Fontos lenne a minél nagyobb számú kérdőívkitöltés, hogy minél teljesebb, torzításmentes képet kaphassunk a Waldorf-iskolás családokról, a lelkesekről és a kívülállókról egyaránt.

A kutatás sikerének kulcsa lehet egy-egy iskolában a szülők személyes felkérése, motiválása. A részvételre való többszöri emlékeztetésük olyan tevékenység, amely egész biztosan növeli a kitöltési arányt, és amit hálás köszönettel fogadunk!

A brassai.brigitta@waldorf.hu címen minden segítséget megkaptok a kérdőív igényléséhez, kitöltéséhez. Azok is, akik már igényeltek személyes linket és azok az iskolák is, ahonnan még nem érkezett válasz felkérésünkre! Őket még nagyon várjuk!

Figyelmeteket, lelkesedéseteket előre is nagyon köszönjük!