Sybille von Olfers: Mese a virággyermekekről


Kedves Pedagógusok, kedves Szülők!

Néhány hete, december végén sikerült megjelentetnem Sybille von Olfers: Mese a virággyermekekről című történetét első ízben magyar nyelven.
A könyv lefordítása és kiadása egy hosszabb folyamat eredménye, amiben több szülőtársam is részt vett, és aminek fontos mérföldköve ez a kis mesekönyv.

A szerző, Sybille von Olfers a múlt század elején élt és alkotott, ám fiatal korában bekövetkezett halála miatt csak néhány művet hagyott hátra. Mégis Nyugat-Európa több országában generációk nőttek fel az általa írt és illusztrált meséken.
Waldorf szülőként azt gondolom és remélem, hogy nálunk is megtalálja majd a könyv azt a közönséget, akinek fontos, hogy művészien illusztrált, a természet folyamatait bemutató, kedves történeteket tárjon az óvodás és kisiskolás gyermekek elé.
Ízelítőként csatoltam két képet a könyvből.
Bízom benne, hogy mindazok, akik kézbe veszik és elolvassák a könyvet, örömüket lelik majd benne.

Lesz folytatás is hamarosan, amiről küldök majd tájékoztatót!

A mesekönyv ára 2490Ft.

Vásárlással kapcsolatos információ: zengokertkonyvek@gmail.com

Treiber Gabi

Ujváry Éva ajánlása:

“Régóta várt, hiánypótló. Szeretettel ajánlom Waldorf óvónőknek, szülőknek ezt a kedves évszakokról szóló történetet. Nemcsak mint Waldorf pedagógus és terapeuta hanem mint szülő is. Számtalanszor meséltem a történetet a lányomnak és nézegettük a képeket. Megunhatatlan volt.”