A lélek megpróbáltatása misztériumdráma

 

Rudolf Steiner: “A lélek megpróbáltatása”

Március 23-án, szombaton, 16:00 órai kezdettel a bécsi Odyssee Theatre Misztériumdráma Köre előadja Rudolf Steiner második misztériumdrámáját, melynek címe: “A lélek megpróbáltatása”.

A modern időkben Steiner misztériumdrámái a tudati lélek felébredése számára hasonló szerepet tölthetnek be mint az ógörögök idejében az eleusziszi misztériumok, ezért nagy jelentőséggel bír az a tény, hogy a magyarországi közönségnek második alkalommal van lehetősége a teljes, közel négy órás előadást átélni. Két kényelmes szünet van beiktatva kb 17:30 és 19:30 óra magasságban.

Vetített magyar fordítás kíséri az előadást, így nem szükséges német nyelvtudás.

A helyszín a Kékvölgy Waldorf Iskola Euritmia terme. Az előadásra korlátozott létszámú közönséget tudunk fogadni, ezért ajánljuk a korai regisztrációt az ujsztk@gmail.com címen. Az előadóknak köszönhetően a kedvezményes jegyár: 3.800 Ft. Hálásan fogadjuk ha bárki ennél magasabb összeggel tudja támogatni a produkciót.

Az esemény FB-linkjén a megközelítéssel kapcsolatos információkat is olvashatják: https://www.facebook.com/events/1101574116681140

Május 11-én, szombaton kerül sor a harmadik misztériumdráma előadására is, ugyancsak a Kékvölgy Waldorf Iskolában.