Hírek

Költözzenek be a méhek a Waldorf-iskolákba!

Kedves Barátaink!

A Magyar Waldorf Szövetség és a Waldorf Ház egy különleges adománygyűjtő kampányba kezdett az adjukossze.hu oldalon. A kampány célja, hogy minden, a téma után érdeklődő Waldorf-iskola és Waldorf-óvoda élhessen a lehetőséggel és a Waldorf -pedagógia 100. évfordulójára, 2019-re bemutató méhészetekkel gazdagodhasson. 

Ünnepváró Bazárok országszerte

Kedves Szülők, Érdeklődők!

Az iskolákban, óvodákban lezajlott Márton ünnep után, a hagyományokhoz híven Adventi Ünnepváró Bazárokat rendeznek az intézmények. Ezeken az eseményeken szebbnél-szebb programok és portékák várják a kicsiket és a nagyokat. 

Ahogy minden évben idén is összeszedtük, hogy melyik hétvégén hova várják szeretettel az érdeklődőket. 

És lőn újra Világosság

  monodráma hárfamuzsikával Jacques Lusseyran azonos című könyve alapján   

„Emlékezetemben életem története úgy kezdődik, mint egy egyszerű mese.”  - így kezdi visszaemlékezéseit a francia Jacques Lusseyran, aki hét éves korában egy baleset következtében váratlanul megvakul, de „látását” mégsem veszíti el.

 

Tobias Richter előadása

Kedves Barátaink!
 
November 13-án 18:30-tól vendégünk lesz Tobias Richter, aki a Waldorf-pedagógia jövőbe mutató képességei címen fog előadást tartani.

Akarat Workshop

Kedves Érdeklődők !
Nagy szeretettel várunk titeket második alkalommal megrendezésre kerülő Térdinamika nyílt napunkra, melyet a Spacal Dynamics technika kifejlesztője Jaimen McMillan fog tartani.

KFT és HOBO koncert a Pesthidegkúti Waldorf Iskola javára

December 14-én, csütörtökön a KFT zenekar ad különleges koncertet olyan kedvesen ismerős vendégekkel, mint KECSKÉS KARINA és MÁCSAI PÁL.

December 15-én, pénteken pedig HOBO adja elő Lassú vonat című Bob Dylan estjét, melyet eddig csak egyszer játszott!

Oldalak