Aranyberek

Bemutatjuk óvodánk második mesekönyvét
ARANYBEREK címmel, négy új mesével

Kedves szülőtársak, kedves pedagógusok!

Tavaly év végén a Csillagberek Waldorf Óvoda kiadta első mesekönyvét ARANYSZÁL címmel: a benne szereplő négy mese illusztrációi a szülők és az óvónők által bemutatott bábelőadásokból valók, nyomtatott nagybetűi pedig különösen az olvasni tanuló korosztálynak segítettek. Nagy örömünkre szolgált, hogy a hatalmas érdeklődés eredményeként a könyv az utolsó példányig elfogyott. Ezért most újra nyomtattuk és limitált példányszámban újra rendelhető.

Emellett pedig szeretettel ajánljuk figyelmetekbe újabb mesegyűjteményünket, ARANYBEREK címmel. Újabb négy történetet találtok benne: A rozmarintszál (magyar népmese), Az erdei anyó, A méhkirálynő, Szamaracska (Grimm mesék) - továbbra is gyönyörű bábfotókkal, és változatlanul nyomtatott nagybetűvel. Lásd honlapunkon: http://ovoda.csillagberek.hu/?page_id=477

A könyv előrendelésben október 15-ig kedvezményes áron kapható: 3.290 Ft
Igyekszünk személyes átvételt biztosítani több budapesti Waldorf iskolában, avagy átvehető Óvodánkban, vidékre pedig futárszolgálattal juttatjuk el. Október 15-e után a könyv listaára 3.790 Ft lesz.
Limitált példányszámban újra rendelhető az Aranyszál is: 3.990 Ft-os áron.
A két kötet együttes rendelése esetén: 1 pld Aranyszál + 1 pld Aranyberek 6.990 Ft (csak ebben a párosításban érvényes ár!)

Előrendeléseteket kérjük, online adjátok le itt: (ez azért fontos hogy tudjuk hol és hogyan szeretnétek átvenni) https://goo.gl/forms/CZk1bDl2nPU3sJEX2
Kérdéseiteket pedig szívesen vesszük a rendeles@csillagberek.hu címen, itt nem tudunk megrendelést fogadni.

Szeretettel:
a Csillagberek Waldorf Óvoda óvónői és szülői közössége