Euritmia előadás Veszprémben

 

Kedves Waldorf Közösségek, Kedves Euritmisták, Kedves Barátaim!

Ismét EURITMIA előadásra készülünk a nemesvámosi iskolában! A tizenkettedik osztály Waldorf iskolai tanulmányait koronázza meg egy fantasztikus előadással. Nagyrészt olyan darabok kerülnek színre, amelyeket maguk a diákok hoztak be az programba, szorosan kapcsolódik személyiségükhöz, némelyeket ők maguk koreografálták. Ez az osztály már évek óta sikeres bemutatókat tart, érdemes látni őket. Tizenkét év munkájának gyümölcsét szeretnénk Nektek ajándékozni! A műsort zenei betétek színesítik, amelyet más-más osztályok diákjai adnak elő különböző hangszereken, illetve a negyedikes, és mind a négy a középtagozatos osztály is fellép egy-egy darabbal.


Végre méltó helyszínen, a veszprémi Hangvilla nagytermében adhatjuk elő műsorunkat.
Az előadás 17 órakor kezdődik, hogy gyermek és felnőtt számára is elérhető időpontban legyen. Mivel ez egy délutáni iskolai program, ezért belépő jegy nincs, de a 12. osztály hálás szívvel fogad adományokat, amellyel az előadás költségeit és a művészeti útjukat támogathatjátok. Az adománygyűjtő dobozokat a helyszínen megtaláljátok. Az előadás kb. másfél órás lesz. 
Reméljük, hogy értő szívetekhez elér meghívásunk és számíthatunk támogató jelenlétetekre! Ígérjük, csodás, felemelő élményben lesz részetek! Vigyétek hírül az előadást! Mi teljes szívvel készülünk és várunk! 

Tehát május 31. szerdán 17 órakor Veszprémben a Hangvillában!
Szeretettel: Harmath Judit és a tizenkettedik osztály