Sophianum Karácsony

 

"A találkozás, fény"… Goethe szavait idézve, szeretettel várunk mindenkit a Sophianum Karácsony ingyenes kétnapos rendezvényünkre 2017. december 15-16-án: pénteken 10.00-17.30 és szombaton 10.00-16.30 óra között!

A találkozások sokrétű lehetőségének megteremtésével szeretnénk megajándékozni a Sophianum vendégeit, barátait, a gyógyulásukért hozzánk fordulókat és az érdeklődőket. Előadások, bemutatók, és családi programok várják a kicsiket és a nagyokat. A rendezvény egész ideje alatt megtekinthető a Napút Művészeti Akadémia Ádventi kiállítása, melyet pénteken 16:00-kor Döbröntei Zoltán, festőművész nyit meg. Részletes program a honlapon, ezen a linken, frissítések, újdonságok pedig az esemény FB oldalán olvashatóak.

Szintén az ünnepi programhoz kapcsolódva három különleges előadásra is várjuk szeretettel az érdeklődőket: 

Dr. Emil Pales PhD, szolvákiai szellemtudományos kutató december 15-én 18:00-kor "Angelológia a történelemben. Ősi tanítások az angyalokról a modern tudományok fényében" (bővebben és regisztráció itt) , december 16-án szombaton 17:00-kor pedig "A melegszívűség gyógyítja a rákot" (bővebben és regisztráció itt) címmel tart előadásokat, melyekre pedagógusoknak, iskolai munkatársaknak online regisztrációval Ünnepi kedvezményt kínálunk.

December 18-án 18:30-kor Korcsog Balázs az általa fordított Léleknaptár megjelenése alkalmából egy bevezető előadással egybekötött könyvbemutatót tart: "Lelki és szellemi naptár - krisztusi időszámítás: Rudolf Steiner és Christian Rosenkreutz impulzusa egy valóban krisztusi időszámításért" címmel. regisztráció ezen a linken.

Végezetűl pedig a szülői közösségek figyelmébe szeretnénk ajánlani az idén 2.000, 5.000 és 10.000-es címletekben megrendelehető Sophianum Ajándékutalványokat, amelyekkel a megajándékozottak terméket, könyvet, illetve terápiás foglalkozásokat egyaránt fizethetnek majd a 2018-as év során. Érdeklődni, megrendelni a vonalas 1 59 99 139 számon, illetve a rendeles@sophianum.eu címen lehet.