Sybille von Olfers mese

 
Kedves Pedagógusok, kedves Szülők!
 
Néhány hete, december végén sikerült megjelentetnem Sybille von Olfers: Mese a virággyermekekről című történetét első ízben magyar nyelven. 
A könyv lefordítása és kiadása egy hosszabb folyamat eredménye, amiben több szülőtársam is részt vett, és aminek fontos mérföldköve ez a kis mesekönyv.
 
A szerző, Sybille von Olfers a múlt század  elején élt és alkotott, ám fiatal korában bekövetkezett halála miatt csak néhány művet hagyott hátra. Mégis Nyugat-Európa több országában generációk nőttek fel az általa írt és illusztrált meséken. 
Waldorf szülőként azt gondolom és remélem, hogy nálunk is megtalálja majd a könyv azt a közönséget, akinek fontos, hogy művészien illusztrált, a természet folyamatait bemutató, kedves történeteket tárjon az óvodás és kisiskolás gyermekek elé. 
Ízelítőként csatoltam két képet a könyvből.  
Bízom benne, hogy mindazok, akik kézbe veszik és elolvassák a könyvet, örömüket lelik majd benne.
 
Lesz folytatás is hamarosan, amiről küldök majd tájékoztatót!
 
 A mesekönyv ára 2490Ft.
 
Vásárlással kapcsolatos információ: zengokertkonyvek@gmail.com
 
Treiber Gabi
 

Ujváry Éva ajánlása:

"Régóta  várt, hiánypótló. Szeretettel  ajánlom Waldorf  óvónőknek, szülőknek ezt a kedves   évszakokról szóló történetet. Nemcsak mint Waldorf pedagógus és terapeuta  hanem mint  szülő is. Számtalanszor meséltem a történetet  a lányomnak és nézegettük  a képeket.  Megunhatatlan volt."