Táborok 2017

 

 

 

A Kékvölgy Waldorf Iskola tábora

Augusztusi cirkusztábor 

Kedves Szülők!
Kedves Felső tagozatos Diákok!
 
A már évek óta hagyományosan működő gödöllői cirkusztábor folytatásaként idén augusztus 7-e és 12-e közöttcirkusztábort indítunk felső tagozatos diákok számára, 8. osztályt végzett diákok jelentkezését várjuk.
Cirkuszi workshopok: zsonglőrködés, diabolo, poi, akrobatika, tissue,  levegő karika (líra), kötéltánc, egykerekű, bohóc-pantomim.  
Művésztanárok: Méhes Csaba, Bosznay Balázs Husky, Hornyák István Béci, Molnár Elza.
Helyszín: Kékvölgy Waldorf Iskola, Pilisszentlászló
Érkezés: Augusztus 7. hétfőn, 9.30 órától.  Kezdés 11.00 óra
Táborzáró augusztus 12-én szombaton 
 
Jelentkezni az alábbi linken lehet:
 
 
Kérdéseitekre szívesen válaszolok a következő e-mali címen: waldorf.cirkusztabor@gmail.com , vagy akár telefonon is.
 
Üdvözlettel
 
Méhes Csaba
20 9285735

A Gödöllői Waldorf Iskola táborai

 

      VÁR tábor

 

     http://waldorf-godollo.hu/var-tabor/

 

Hőscincér táborok 2017

http://waldorf-godollo.hu/hoscincer-taborok-2017/

 

TT2017 – Magonc tábor

http://waldorf-godollo.hu/tt2017-magonc-tabor/

 

Keresztény Közösség táborai 

Országos Evangéliumkör Találkozó

Beszélgetések az Evangélium és életünk összefüggéseiről

2017. július 22. szombat déltől július 23. vasárnap délig Nemesvámoson, a Fehérlófia Waldorf Iskolában.

Szeretettel várjuk az őrségi, pécsi, szombathelyi, nemesvámosi, budapesti, gödöllői és debreceni evangéliumkörök résztvevőit és minden érdeklődő fiatalt, felnőttet!

Szálláslehetőség: Az iskola Pajtaszállójában ágyakon, az iskola tantermeiben (saját matraccal és hálózsákkal), vagy az iskola udvarán felállítható saját sátorban.

Részvételi díj: 4000- forint, mely tartalmazza a szállást (ágynemű nélkül), a vacsorát, reggelit, meleg ebédet és a közös költségeket.

Jelentkezni lehet ezen a címen elérhető űrlap kitöltésével, e-maillel nem rendelkezőknek telefonon Silye Imrénél.

A KERESZTÉNY KÖZÖSSÉG NYÁRI TÁBORA

2017. július 24-30-ig Nemesvámoson, a Fehérlófia Waldorf Iskolában

Szeretettel várunk a táborunkba családokat, nagyszülőket unokáikkal, egyedülálló fiatalokat és felnőtteket, akik szívesen töltenek aktív pihenéssel egy tartalmas hetet a Balaton-felvidék lankái között, szép természeti környezetben. Előadásokon és beszélgetéseken foglalkozunk az „Én és világ” témáján belül olyan kérdésekkel, mint: Hogyan fedezhetjük fel Énünk sorsalakító erejét? Mi hoz igazi változást az életünkbe? Hogyan találhatom meg a változás forrását?

Szívderítő énekek és testet-lelket frissítő mozgás, művészeti foglalkozások kísérik tartalmi beszélgetéseinket. A gyermekek kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, és esténként mesét hallhatnak. Lesznek játékok kicsiknek és nagyoknak, kirándulunk a Bakonyban, strandolunk a Balaton partján. Mellékeljük a részletes programot.

Ha valaki nem tud teljes időben részt venni, rövidebb időre is jöhet, legalább három napra. A részvételi díjat ebben az esetben időarányosan számítjuk. A reggeli emberszentelő szertartásokon és a gyermekek vasárnapi szertartásán részt vehet minden érdeklődő a tábori programtól függetlenül.

Érkezés július 24-én, hétfőn 11 óra és 12 óra között az iskolába, melynek címe 8248 Nemesvámos, Kossuth u. 24.

Szálláslehetőségek: Az iskola Pajtaszállójában ágyakon, az iskola tantermeiben (saját matracon és hálózsákkal), vagy az iskola udvarán felállítható saját sátorban.

A részvételi díj 4000 forint/nap a közös költségekkel, iskolai szállással és étkezéssel (reggeli, meleg ebéd, vacsora, gyermekeknek tízórai és uzsonna is), a tábori programokkal együtt. Ez nem tartalmazza a bérelhető ágynemű díját és a strandbelépőt. Máshol biztosított, egyénileg szervezett szállással 3000 forint/nap a részvételi díj. Aki csupán a délelőtti programokon vesz részt (legalább három alkalommal), és nincs szüksége szállásra, attól napi 1000-2000 forint körüli hozzájárulást kérünk.

Korkedvezmény:

10-14 éves korig: 25%
3-10 éves korig: 50 %
0- 3 éves korig: 100%

Támogatást kérhetnek azok, akiknek a részvételi díj aránytalanul nagy terhet jelentene, vagy lehetetlenné tenné a részvételt. Pusztán anyagi okok miatt senki ne maradjon ki a tábor értékes, szép élményeiből!

A tábor július 30-án, vasárnap délután ér véget.

Jelentkezni lehet ezen a címen elérhető űrlap kitöltésével, e-maillel nem rendelkezőknek telefonon Silye Imrénél. A nemesvámosi körülményekről szívesen tájékoztatja az érdeklődőket Bujdosó Judit a 30-244 7721 telefonszámon.

A konfirmációra készülő gyermekek tábora

A gyermekkor lezárulásával egyéni sorsát kezdi formálni az ifjúkorba lépő ember, és egyre inkább önállóan, saját szívéből fakadóan alakítja az emberekhez és a világhoz fűződő viszonyát. A konfirmáció szentsége a feltámadott Krisztus által életre szóló erőforrást és segítséget nyújt ahhoz, hogy hű tudjon maradni önmagához, fejlődő lényének akaratához az élet örömeiben és szenvedéseiben.

A 2003 Húsvétja és 2004 szeptembere között született gyermekek számára 2018 Húsvét-időszakában lesz a konfirmáció Budapesten. Ezt egy felkészülési folyamat előzi meg, amely nyári táborral kezdődik. Ez a tábor a családos nyári táborunk keretein belül lesz július 26. szerda délelőttől július 30. vasárnap délutánig Nemesvámoson. Ősztől 2018 Húsvétig tartó hétvégi találkozókon folytatódik a felkészülés. Az érintett szülők Silye Imrénél jelentkezhetnek.

A program letölthető. 

A Veresegyházi Waldorf Iskola táborai 

 

 

 

A nemesvámosi Fehérlófia Waldorf Iskola tábora