MAT Projekt

Advent

A tavalyi évet a MAT Projekttel az adventi online rendezvényeinkkel zártuk. Beszélgetéseinkben az advent heteihez kapcsolódó erényeket jártuk körül, és nálunk járt Gryllus Dani, Szabó T. Anna, Bognár Szilvi és Király Nóra, hogy kultúra nélkül se maradjunk. A négy hét során rengeteg jó gondolat hangzott el, amit elviszünk magunkkal, és csodálatos élményben lehetett részünk a művészek jóvoltából. Mindegyik beszélgetés és koncert(részlet) megtekinthető a MAT Projekt YouTube csatornáján: 

Vízkereszt

2021-et is egy ünneppel indítottuk, ezúttal a vízkeresztet jártuk körbe. Talán ez az az ünnep, amiről a legkevesebbet tudunk, pedig rengeteg minden van mögötte. Ezek a beszélgetésből is kiderülnek, fogadjátok szeretettel. 

Vízkereszti beszélgetés:
https://youtu.be/MdnJwF4Io9Y 


Online Waldorf Educatio 2021

Az Országos Waldorf Alumni és a MAT Projekt közös szervezésében idén online formában valósul meg az elmúlt évek során többször megrendezett Waldorf Educatio, ahol pályaválasztást, továbbtanulást, útkeresést segítő programokat szervezünk a végzős (12-es, 13-os) waldorfos diákoknak. 

Időpont: 2021. január 30. szombat

Program

YouTube Élő előadások

Az elmúlt évekhez hasonlóan készülünk nektek pályaválasztási, önismereti előadásokkal, és folytatjuk a Waldorf Alumni TED sorozatunkat is. Ezeket élőben fogjuk közvetíteni a YouTube-ról, és bárki megnézheti őket. 

  • Pódiumbeszélgetés végzett waldorfosokkal a Waldorf utáni életről
  • Bérces Anna Flóra pszichológus előadása a pályaválasztásról
  • Waldorf Alumni TEDParis Noble előadása a saját útjáról, saját vállalkozásáról
  • Takáts Péter előadása a munka és a vállalkozások „waldorfos” megközelítéséről

Csoportos Zoom beszélgetések végzős waldorfosoknak

A csoportos beszélgetésben a végzős waldorfos diákoknak (12., 13. osztály) biztosítunk lehetőséget, hogy a már végzett waldorosoktól kérdezhessenek a Waldorf utáni életről, megpróbáltatásokról, útkeresésről, egyéb tapasztalatokról.

A csoportokban csak előzetes regisztrációval lehet részt venni, és maximum 400 fő regisztrációját tudjuk elfogadni a Zoom miatt.

Jelentkezési határidő: 2021. január 24. 23:59

Felhívás és részletes leírás végzős (12-es, 13-os) diákoknak

Regisztráció a Zoom csoportokba végzős (12-es, 13-os) diákoknak

További részleteket az Országos Waldorf Alumni Facebook oldalán és az Online Waldorf Educatio 2021 eseménynél találtok.

Szeretnénk az online világ előnyeit kihasználva az ország minden waldorfos diákjához elérni Debrecentől Szombathelyig! Kérjük, segítsetek nekünk megosztásokkal! Köszönjük!

Üdv, az Educatio szervezői csapata 

Országos Waldorf Alumni,
MAT Projekt