Gödöllői naptár

Kedves Barátaink, kedves Waldorf iskolák és óvodák!

Örömmel adjuk hírül, hogy a Gödöllői Waldorf iskolában a 2021. november 20-án megrendezendő Őszi Bazárunkra jelentetjük meg a nagy népszerűségnek örvendő Családi Naptárunkat! A hónapok illusztrációjaként hagyományunkhoz híven most is a mesébe illő táblarajzokat választottuk tanítóinktól, valamint idei különlegességként negyedikes diákjainktól.
A tavalyi várakozáson felüli nagy érdeklődésnek köszönhetően idén újra nagyobb példányszámmal készültünk, így reméljük, mindenkihez eljut majd, aki várja és számít rá!
Ára 2200 Ft, a támogatói ár 2500 Ft (természetesen köszönettel fogadunk többet is, ha mód van rá:), amivel iskolánk működését segíthetitek.
A megvásárlásra az alábbi lehetőségek közül lehet választani (november 20. után):
  • A Gödöllői Waldorf iskolában a gazdasági irodában és a titkárságon;
  • Gödöllőn a Fészek üzletházban a Csudadió boltban a Városi Piac mellett (2100 Gödöllő, Szabadság u. 5.);
  • A Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban Bereczki Andrea iskolatitkárnál (iskolatitkar@prwk.hu);
  • Budapesten a Waldorf Házban (1075 Budapest, Asbóth u. 17.) Gaál Juditottal való előzetes egyeztetés után, tel.: +36 30 425 9431, email: gaal.judit@waldorf.hu;
  • A távolabbi érdeklődők megrendelhetik az alábbi űrlap kitöltésével, ezután postai vagy csomagküldő szolgálattal tudjuk eljuttatni a megrendeléseket, melynek költségeit a megrendelőt terhelik. A naptár (ill. naptárak) és a küldés díját kérjük előre utalni az űrlapon megadott számlaszámra! https://forms.gle/XNLmqUxcB9rGaiix8
  • Ezen túl személyesen lehet egyeztetni az egyéb átvételi lehetőségekről Mincsik Krisztina (tel.: +36 20 339 8556, email: mincsik.krisztina@gmail.com) és Kecskés Judit (tel.: +36 20 339 8594, email; kecskesj@waldorfgodollo.humunkatársainkkal, mivel a legjobb megoldás továbbra is a távolabbi érdeklődők számára, hogy ha egy közös ismerősön keresztül jutnak el mindenkihez a példányok.
Fogadjátok szeretettel, használjátok örömmel!
 
Köszönettel fogadjuk, ha ezt a felhívásunkat kikülditek a közös tanári és szülői listáitokra, hogy minél többekhez eljuthasson a híre!