Energiabeszerzés, megtakarítási lehetőségek

Az energiaárak szélsőséges növekedése miatt a Magyar Waldorf Szövetség részéről – együttműködve az Alapítványi és Magániskolák Egyesületével – folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével az intézmények / fenntartóik csökkenteni tudják a költségeiket.

Alapvetően két irányban indultunk el (részletek az oldal alján!):

  • Kedvezőbb energiaár elérés
  • Rövid és hosszú távú költségmegtakarítás energetikai korszerűsítéssel

Mindezek bemutatására, illetve az energiabeszerzés lehetőségeiről tartunk egy rendezvényt 2022. szeptember 9-én:

A regisztrációt lezártuk. Ha valaki lemaradt róla és szeretne eljönni, kérjük, hogy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:
Waldorf: Szabó Zoltán | szabo.zoltan@waldorf.hu, +36 20 2921239
AME: Dobos Orsolya | dobosorsi@gmail.com, +36 30 255 3101

 

Az eddigiekben az alábbi vállalkozásokkal állapodtunk meg arról, hogy biztosítsanak kedvező lehetőséget a Waldorf-intézmények / fenntartóik, illetve az AME tagintézmények / fenntartóik részére. A listát igyekszünk bővíteni, melyről folyamatosan hírt fogunk adni.

 

 

Fontosnak tartjuk jelezni, hogy a megkeresett vállalkozásokkal egyetlen esetben sem egyeztünk meg kizárólagosságban, mindössze abban, hogy a tevékenységüket a Waldorf-, és AME intézmények elé tárjuk lehetőségként. Mindenkinek a saját döntése, hogy milyen partnerrel, milyen szerződést köt. Természetesen bármely folyamatban segítő jelleggel részt tudunk venni (akár tárgyalási, akár közvetítői, akár egyéb adminisztrációs szerepkörben). Tisztában vagyunk vele, hogy a helyi közösségek sem tétlenkednek a témával kapcsolatban és egyúttal kérünk is Titeket, hogy osszátok meg velünk (MWSZ: szabo.zoltan@waldorf.hu, +36 20 292 1239 | AME: ame@maganiskolak.hu, +36 30 241 3262), amennyiben olyan lehetőséget találtok, ami a többi intézménynek is érdekes lehet.