Összefogás a gyermekekért konferencia

Kedves Kollégák, kedves Szülők!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az szeptember 22-24-én a Kispesti Waldorf Iskolában, ahol megrendezésre kerül az ÖSSZEFOGÁS A GYERMEKEKÉRT KONFERENCIA. A regisztrációs felületet megnyitottuk, az alábbi jelentkezésre kattintva lehet jelentkezni:

Összefogás Konferencia – jelentkezés

A konferenciával kapcsolatos híreket folyamatosan frissítjük. A legfrissebb információk a https://antropozofia.org/ honlapon már elérhetőek. Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 17. A jelentkezések feldolgozása a jelentkezések beérkezésének sorrendjében történik, a konferencia maximális létszámának figyelembe vételével. Helyhiány miatt kimaradó jelentkezők várólistára kerülnek. Jelentkezni a határidő lejárta után is lehetséges. Akik így tesznek, mindenképpen kapnak értesítést, hogy van a még hely.

Részvételi díj 3 napra: 20.000 Ft

Napi díjak:

  1. napra – szeptember 22. – 7.000 Ft
  2. napra – szeptember 23. – 12.000 Ft
  3. napra – szeptember 24. – 7.000 Ft

Támogatói jegyek: 25.000 Ft/ 30.000 Ft/40.000 Ft. Lehetőség van ennél magasabb összegű támogatói jegy vásárlására is. A támogatói jegyekből befolyt összegből azokat a jelentkezőket támogatjuk, akik szeretnének részt venni a konferencián, de anyagi lehetőségeik korlátozottak.

A számlázáshoz szükséges adatokat az alábbi kérdőívben szükséges megadni. A számlát elektronikus úton, a számlakérés adatainál megadott email címre küldjük. A képzés díját kérjük átutalni az előzetesen megküldött számlán megadott bankszámlára. Közleményként kérjük feltüntetni a Waldorf Háztól kapott számla sorszámát (WH23/xxxx)!

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el 2023. augusztus 31-ig a konferencia@waldorf.hu  email címen. Ezt követően nem áll módunkban lemondást elfogadni, és eltekinteni a részvételi díj visszafizetésétől. A részvételi díj ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.

A konferencia a Waldorf Ház Pedagógiai Szolgáltató Intézet, a Magyar Waldorf Szövetség, a Magyar Antropozófiai Társaság, a Szabad Szellemtudományi Főiskola Pedagógiai és Orvosi Szekcióinak Magyarországi Tagozatai közös szervezésében kerül megrendezésre.

Szeretettel várunk Benneteket, kérjük, figyeljék a honlapokat, levelezőlistákat. Az étkezéssel, szállással  kapcsolatos tudnivalókat ezeken a felületeken lehet majd elérni.

A szervezőcsapat nevében: Demkó Marianna