Demény Fefe
Egyéni vállalkozó

Melyik Waldorf-iskolában végeztél?   Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, AMI és Gimnázium
Melyik évben?   2014
Milyen pozitív, vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról?   Nagyon sok jó élményem van. A közösség… Azt hiszem ez a legerősebb emlékem.
A Waldorf-iskola után hol tanultál tovább? Milyen szakon?   International Marketing Management, Roskilde, Denmark.
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során?   Interperszonális készségek. A Waldorf – legtöbbször – az életre nevel. Hogyan kezeljünk problémákat, hogyan viszonyuljunk emberekhez és hogyan legyünk a legjobbak abban amiben vagyunk.
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Az emberek szemében egy rossz kép alakult ki a Waldorfról. Sokan azt gondolják, hogy rossz szellemi képességű emberek járnak oda. Ez nem mindig igaz. 🙂 Külföldön viszont mindenki nagyon szereti. Ami régebben hátrány volt, most előnnyé vált.
Hol dolgozol? Mutasd be, hogy mivel foglalkozol!   Dániában megalapítottam a saját cégem Movingsolved.com (www.movingsolved.com). Ez egy online platform, ami nemzetközi diákoknak és utazóknak segít megtalálni a lakásukat, és jövőbeli lakótársukat a személyiségük alapján. Valamint szervezője vagyok egy szervezetnek: Future Entrepreneurs of Denmark!
Van egy jó sztorid, aminek köze van ahhoz, hogy Waldorf-iskolába jártál?   Amikor kijöttem Dániába, jelentkeztem egy étterembe, és a nőnek (aki felvételiztetett) a fia Rudolf Steiner Skolen-be (a Waldorf Dán megnevezése) járt. Felvettek.