Dr. Kollár-Nagy Bogáta
Ortopéd-traumatológus orvos rezidens

Melyik Waldorf-iskolában végeztél? Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, AMI és Gimnázium
Melyik évben? 2014
Milyen pozitív, vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról? Mindig szerettem iskolába járni. Rengeteget adott az a közösség, ahova tartoztam, illetve a szemlélet, amivel a tanáraim neveltek-kísértek.
A Waldorf-iskola után hol tanultál tovább? Milyen szakon? A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karon diplomáztam 2021-ben.
Most milyen területen dolgozol? Mi a foglalkozásod? Ha vállalkozásod van, azt is bemutathatod – akár elérhetőségekkel is (egy kis ingyen reklám 🙂 )! Ortopéd-traumatológus rezidens vagyok (DPC – Merényi Gusztáv Kh Traumatológia)
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során? Rengeteg dolog, de amit itt kiemelnék, az a problémamegoldásra való igény, illetve az empátia.
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Nem származott hátrányom, találkoztam már előítélettel, de ezt eddig mindig sikerült eloszlatni, megbeszélni.