Gyarmoczki Péter
Kreatív ügynökség menedzser

Melyik Waldorf-iskolában végeztél? Gödöllői Waldorf Általános Iskola és AMI
Melyik évben? 2008
A Waldorf-iskola után hol tanultál tovább? Milyen szakon? Metropolitan Egyetem Kommunikáció és Média szakirány
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során? Munkám során a szabad véleményalkotás, kreativitás és gondolkodás. És talán a szokásosnál is nyitottabb, lehetőségeket kereső hozzáállás. Továbbtanulásban az aktív és interaktív részvétel volt az, amelyet kifejezetten előnyösnek éreztem. Ezen kívül a szereplés vagy prezentáció előadás természetessége.
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? A továbbtanulás területén hozzá kellett szoknom az elvontabb tananyagok elsajátításához és megértéséhez. Ez plusz szorgalmat igényelt, de végül előnnyé vált. Munkám során talán a megalkuvás okoz gondot, vagy ha nem kapom meg az alap tiszteletet. A Waldorfban szabadon és egyenlő félként nőttem fel. Így szűk és kibontatlan helyzetekben nem érzem komfortosnak magam.
Hol dolgozol? Mutasd be, hogy mivel foglalkozol! Egy kreatív ügynökséget menedzselek és képviselek. Ezt alkottam meg magamnak és másoknak. Közös értekként az ügyfelek és saját magam számára. A starsup.hu weboldalak, mobil applikációk és kreatív reklámanyagok keszítésében segít ügyfeleinek.