Illés Gréta
Grafikus, kiadványszerkesztő

 

Melyik Waldorf-iskolába jártál? Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola (Győr)
Melyik évben érettségiztél? 2011
Milyen pozitív vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról? Nagyon szerettem az iskolám, végre önmagamat adhattam. Értékes emberi kapcsolatokra tettem szert, mind az osztályommal, mind a tanáraimmal. Kevés iskolában ölelgetheted az igazgatónőt a folyosón, és kevés helyen ad a tanárod aprót egy pár zsemlére délután.
A Waldorf-iskola után merre indultál tovább? (Önkéntesség, továbbtanulás, munka, utazás stb.) Továbbtanulás
Hol tanultál tovább? Milyen szakon? (többet is megadhatsz) Budapesten szereztem grafikus, illetve egy kiadványszerkesztő OKJ-t, ezt a tudást bővítem azóta is különböző kurzusok formájában.
Most milyen területen dolgozol? Mi a foglalkozásod? Ha vállalkozásod van, azt is bemutathatod – akár elérhetőségekkel is (egy kis ingyen reklám 🙂 )! TV műsorok kampány anyagain dolgoztam az elmúlt 10 évben.
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során?
Sokkal bátrabb lettem. Ha valamitől mégis féltem, arra gondoltam, hogy ki másnak menne, ha egy Waldorfosnak nem? Így jelentkeztem munkára, vagy így mentem el találkozókra is.
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az?
Sajnos sokan nem szeretik a Waldorf-iskolákat, és néha kaptam ezzel kapcsolatban negatív véleményeket, de szerencsére más atrocitás sosem ért.