Illés Gréta

Melyik Waldorf-iskolában végeztél? Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és AMI
Melyik évben? 2011
Milyen pozitív, vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról? Nagyon szerettem az iskolám, végre önmagamat adhattam és nagyon értékes emberi kapcsolatokra tettem szert, mind az osztályommal, mind a tanáraimmal. Kevés iskolában ölelgetheted az igazgatónőt a folyosón, és kevés helyen ad a tanárod aprót egy pár zsemlére délután.
A Waldorf-iskola után hol tanultál tovább? Milyen szakon?  Budapesten, a Jaschik Álmos SZKI-ben végeztem végül el OKJ-n a grafikát
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során? Sokkal bátrabb lettem és ha valamitől mégis féltem, csak arra gondoltam, hogy ki másnak menne, h egy Waldorfosnak nem? Így jelentkeztem munkára, vagy így mentem el találkozókra 🙂
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Sajnos sokan nem szeretik a Waldorf iskolákat, és néha kaptam ezzel kapcsolatban negatív véleményeket, de szerencsére más atrocitás sosem ért.
Hol dolgozol? Mutasd be, hogy mivel foglalkozol!  Jelenleg a TV2-nél vagyok grafikus. Egy kollégámmal készítjük a nyomdai anyagokat (plakát, szórólap, rollup, névjegy, sajtóhirdetések és ami belefér 🙂 ), illetve sok online megjelenést, statikus bannereket, műsor apllikáció tartalmakat, miegymást. E-mellett szabadúszóként is dolgozom ide-oda, nagyrészt ugyan ezen a területen. Szeretem a munkám, szerencsére megtaláltam azt a kolléga kört, akik elfogadnak, és szintén magamat adhatom, ami mindig is nagyon fontos volt számomra.