Nagy Andrea
Konduktor, szakápoló

Melyik Waldorf-iskolába jártál? Óbudai Waldorf Általános Iskola és Gimnázium
Melyik évben érettségiztél? 2016
Milyen pozitív vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról? Sokkal több pozitív élményem van, mint negatív! Leginkább az önmagunk megvalósítására való törekvésnek a megtanulása.
A Waldorf-iskola után merre indultál tovább? (Önkéntesség, továbbtanulás, munka, utazás stb.) Továbbtanultam és dolgozni kezdtem.
Hol tanultál tovább? Milyen szakon? (többet is megadhatsz) ELTE-TÓK, és Semmelweis Egyetem Pető András kar, valamint szakápolói képesítést is szereztem a felsőoktatásban.
Most milyen területen dolgozol? Mi a foglalkozásod? Ha vállalkozásod van, azt is bemutathatod – akár elérhetőségekkel is (egy kis ingyen reklám 🙂 )! Szakápolóként dolgozom egy sürgősségi osztályon, valamint konduktori diplomám van.
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során? A kommunikációs képességeim, nyitottságom, alkalmazkodóképességem. Ezeket mind a Waldorfból hoztam magammal.
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Igen, többször is, de már megtanultam kezelni.
Van egy jó sztorid, aminek köze van ahhoz, hogy Waldorf-iskolába jártál? Amikor reggel ötkor gumicsizmában fejtük a tehenet egy hatalmas farmon, a földmérés praktikumon, az annak számít? 🙂 (van egy csomó! )