Póczik Csongor

Melyik Waldorf-iskolában végeztél? Göllner Máriai Regionális Waldorf Gimnázium és AMI
Melyik évben? 2015
Milyen pozitív, vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról? A tanulmányaimat mindig egyengették, ott tudtak segíteni ahol csak tudtak. Az osztálytársaim mind nagyon elfogadóak voltak és segítőkészek, és többi osztályt is így ismertem meg. Nagyon pozitív élmény volt még a 12. es évesmunka, megtanított hogy egy adott témát nagyon sok oldalról meglehet közelíteni. A 12. es osztály kirándulás volt még számomra egy nagy élmény, ahol az osztálykísérőkkel még közelebbi kapcsolatot sikerült kialakítania az osztálynak. Továbbá az egyetemi éveim alatt is sokat segít nekem az iskola és mindig szeretettel várnak.
A Waldorf-iskola után hol tanultál tovább? Milyen szakon?   Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Soha semmi, vagy még nem vettem észre.
Van egy jó sztorid, aminek köze van ahhoz, hogy Waldorf-iskolába jártál? Kellemes sztori mikor valaki azt hiszi hogy a Waldorf-iskolára sokan azt hiszik, hogy valami varázsló képző… de miután elmesélem nekik, hogy nekem milyenek voltak a középiskolás éveim megirigyelik azt.