Rézmány Csenge
Hospitality, Tourism and Service Management szakos hallgató

Milyen pozitív vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról?
Pozitív: Rengeteg különféle élmények, amiket – azt gondolom – más iskolában nem lett volna lehetőségem megtapasztalni (szólóest, földművelés, kirándulások, iskolában alvás, hajnali napfelkelték stb.) – habár sose jártam másik iskolába, ezért nem tudom, az mit kínált volna. Negatív: Mindenki tud mindent a másikról…:)
Hol tanultál tovább? Milyen szakon? (többet is megadhatsz) Dániában tanulok Hospitality, Tourism and Service Management-et
Most milyen területen dolgozol? Mi a foglalkozásod? Ha vállalkozásod van, azt is bemutathatod – akár elérhetőségekkel is (egy kis ingyen reklám 🙂 )! Jelenleg diák vagyok, de emellett félállásban: – Egy turisztikai cégnél dolgozom Koppenhágában mint Junior Project Manager. Lényegében túrákat szervezek Koppenhágában és körülötte turistáknak és cégeknek. Emellett kapcsolatot is tartok velük. – A TEDxCopenhagen-ben Team Leader-ként rendezvényeket szervezek.
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során? A nyitottság a másság és az új felé. Hogy létezik több és más vélemény mint az enyém. Emellett, hogy merek akármikor kérdezni tömeg előtt (új és ismeretlen helyeken is).
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Nem, soha. Ha volt olyan, amit nem kaptam meg a Waldorfból és hiányoltam, megtanultam magamtól.