Rézmány Csenge

Melyik Waldorf-iskolában végeztél? Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, AMI és Gimnázium
Melyik évben?

 

2001
Milyen pozitív, vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról? Pozitív: Rentgeteg különbféle élmények, amiket azt gondolom más iskolában nem lett volna élményem megtapasztalni (szólóest, földművelés, kirándulások, iskolában alvás, hajnali napfelkelték st.) – habár sose jártam másik iskolába, ezért nem tudom az mit kínált volna. Negatív: Mindenki tud mindent a másikról…:)
A Waldorf-iskola után hol tanultál tovább? Milyen szakon?  Dániában tanluk Hospitality, Tourism and Service Management-et.
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során? A nyitottság a másság és az új felé. Hogy létezik több és más vélemény mitn az enyém. Emelett, hogy merek akármikor kérdezni tömeg előtt (új és imeretlen helyeken is).
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Nem, soha. Ha volt olyan, amit nem kaptam meg a Waldorfból és hiányoltam, megtanultam magamtól.
Hol dolgozol? Mutasd be, hogy mivel foglalkozol! Jelenleg diák vagyok, de emellett félállásban: – Egy turisztikai cégnél dolgozom Koppenhágában mint Junior Project Manager. Lényegében, túrákat szervezek Koppenhágában és körülötte túristáknak és cégeknek. Emellett kapcsolatot és tartok velük. – A TEDxCopenhagen-ben Team Leader-ként rendezvényeket szervezek.