Vass Gergely
Politikatudományok szakos hallgató

Milyen pozitív vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról? Pozitív élményből rengeteg van, és talán negatívból is van egy kevés. Nem is tudnám kiemelni őket, tényleg sok kalandban volt részünk. A megannyi osztálykirándulás, ünnepek, és a mindennapok dolgai. Egyet sem emelnék ki most konkrétan, de így visszagondolva tényleg sok mindent átéltünk, kezdve a mesterségektől, különböző eposzokig, a görögséget és vele az olimpiát, stb. És maga az, hogy nem megismerkedtünk velük, hanem tényleg bennük voltunk.
Hol tanultál tovább? Milyen szakon? (többet is megadhatsz) Budapesti Corvinus Egyetem, Politikatudományok
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során? Széles látásmód, és a gyakorlati tapasztalatok. Jó emberek megismerése, művészetek, csapatmunkák, és egy olyan céltudat, mely nem feledkezik meg a jó eszközről és az átélt mindennapokról.
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Eddig még nem tapasztaltam. Bár talán azt, hogy a nyelvoktatás tapasztalatom szerint jobb a legtöbb más iskolában.