Energetikai korszerűsítés – GreenFox Solar (GF Solar Kft)

A Sashalmi Waldorf Iskola egyik szülőjének vállalkozása jelezte, hogy szívesen kínálna kedvező lehetőséget Waldorf-intézményeknek napelemes rendszerek telepítésére.

“A GF Solar Kft egy kis vállalkozás, mely nagy tapasztalattal rendelkezik. A legfontosabb számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre mind az anyagok, mind a munkavégzés tekintetében.

Ugyanitt munkatársakat keresünk napelemes rendszerek telepítéséhez. A csapatban szakember vezetésével könnyen elsajátítható a feladat.
Feltétel, hogy ne legyen tériszonyod, biztonságosan tudjál mozogni a tetőn és legyen fizikai erőt ehhez a feladathoz valamint jó, ha szeretsz szabadban dolgozni.
Villanyszerelőkre is szükség van a telepítésekhez, ezért szakemberek segítségét is örömmel fogadjuk.
Így növelve a telepítési kapacitásunkat rövidebb idő alatt több rendszert leszünk képesek telepíteni.”

Ajánlatkéréssel keressétek Szabó Krisztinát az alábbi elérhetőségeken:
Szabó Krisztina
+36 70 779 7883
liskaszabokrisztina@gmail.com
https://greenfoxsolar.hu/

A vállalkozás szerepel a Waldorf Vállalkozói Jegyzéken is.

 

 

 

Fontosnak tartjuk jelezni, hogy a megkeresett vállalkozásokkal egyetlen esetben sem egyeztünk meg kizárólagosságban, mindössze abban, hogy a tevékenységüket a Waldorf-, és AME intézmények elé tárjuk lehetőségként. Mindenkinek a saját döntése, hogy milyen partnerrel, milyen szerződést köt. Természetesen bármely folyamatban segítő jelleggel részt tudunk venni (akár tárgyalási, akár közvetítői, akár egyéb adminisztrációs szerepkörben). Tisztában vagyunk vele, hogy a helyi közösségek sem tétlenkednek a témával kapcsolatban és egyúttal kérünk is Titeket, hogy osszátok meg velünk (MWSZ: szabo.zoltan@waldorf.hu, +36 20 292 1239 | AME: ame@maganiskolak.hu, +36 30 241 3262), amennyiben olyan lehetőséget találtok, ami a többi intézménynek is érdekes lehet.