Energetikai korszerűsítés – INVIAIR Kft

Az INVIAR Kft az intézmények / fenntartók részére kedvező feltételeket biztosít fűtő / hűtő klímaberendezések telepítésére.

Az INVIAR Kft tulajdonosa a fóti Waldorf-iskolában szülő, vállalkozása szerepel a Waldorf Vállalkozó Jegyzékben is.

A cég elismert, nagy és világszínvonalú hűtő és klímaberendezések forgalmazásával, valamint a legújabb kivitelezési technológiákkal dolgozik. Tevékenységük a klímatechnikai szakma minden területére kiterjed, a komplex légtechnikai rendszerek tervezésétől kezdve, a klímaberendezések szállításáig, telepítéséig, karbantartásáig, garanciális és garanciaidőn túli hibajavításáig. Számos referenciával rendelkeznek épületgépészeti szerelés, épületek üzemeltetése, mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás, műszaki vizsgálat, elemzés, villany, víz, gáz, fűtés tervezése, kivitelezése, területen egyaránt.

Kapcsolat:
Jakab-Hajdók László
projektmenedzser
+36 20 537 5107
jakab.laszlo@inviair.hu
inviair.hu

 

 

 

Fontosnak tartjuk jelezni, hogy a megkeresett vállalkozásokkal egyetlen esetben sem egyeztünk meg kizárólagosságban, mindössze abban, hogy a tevékenységüket a Waldorf-, és AME intézmények elé tárjuk lehetőségként. Mindenkinek a saját döntése, hogy milyen partnerrel, milyen szerződést köt. Természetesen bármely folyamatban segítő jelleggel részt tudunk venni (akár tárgyalási, akár közvetítői, akár egyéb adminisztrációs szerepkörben). Tisztában vagyunk vele, hogy a helyi közösségek sem tétlenkednek a témával kapcsolatban és egyúttal kérünk is Titeket, hogy osszátok meg velünk (MWSZ: szabo.zoltan@waldorf.hu, +36 20 292 1239 | AME: ame@maganiskolak.hu, +36 30 241 3262), amennyiben olyan lehetőséget találtok, ami a többi intézménynek is érdekes lehet.