Energetikai korszerűsítés – Lumen Master Kft

Megállapodtunk a Lumen Master Kft-vel, hogy a Waldorf-intézmények / fenntartók és az AME tagintézmények / fenntartók, valamint az intézményekbe járó gyermekek szülei és vállalkozásaik részére kedvező feltételeket biztosít energiatakarékos világítástechnika beszerzésére, világítási rendszer kialakítására.

A Lumen Master Kft az egyszerű fényforrás beszerzéstől kezdve a szaktanácsadáson és tervezésen át egyészen a kivitelezésig teljeskörű világítástechnikai szolgáltatást nyújt.

Bemutatkozás:
LUMEN MASTER KFT BEMUTATKOZÁS

 

Ajánlatkéréssel keressétek Szigethy Gábort az alábbi elérhetőségeken:

Szigethy Gábor
ügyvezető
+36 20 348 0688
szigethyg@lumenmaster.hu
lumenmaster.hu

 

 

Fontosnak tartjuk jelezni, hogy a megkeresett vállalkozásokkal egyetlen esetben sem egyeztünk meg kizárólagosságban, mindössze abban, hogy a tevékenységüket a Waldorf-, és AME intézmények elé tárjuk lehetőségként. Mindenkinek a saját döntése, hogy milyen partnerrel, milyen szerződést köt. Természetesen bármely folyamatban segítő jelleggel részt tudunk venni (akár tárgyalási, akár közvetítői, akár egyéb adminisztrációs szerepkörben). Tisztában vagyunk vele, hogy a helyi közösségek sem tétlenkednek a témával kapcsolatban és egyúttal kérünk is Titeket, hogy osszátok meg velünk (MWSZ: szabo.zoltan@waldorf.hu, +36 20 292 1239 | AME: ame@maganiskolak.hu, +36 30 241 3262), amennyiben olyan lehetőséget találtok, ami a többi intézménynek is érdekes lehet.