Energetikai korszerűsítés – NOBØ

Megállapodtunk a NOBØ fűtőpaneleket gyártó cég magyarországi képviseletével, hogy a Waldorf-intézmények / fenntartók és az AME tagintézmények / fenntartók részére kedvező feltételeket biztosít az általuk forgalmazott termékek beszerzésére.

A NOBØ az egyik legnagyobb elektromos fűtőberendezéseket gyártó cég Európában. A gyár termékei között szerepelnek a nagy sikerű és széles választékú fűtőpanelek, valamint szobai termosztátok és fűtéstechnikai kiegészítések. Az egyeztetés eredményeképpen nemcsak a magyar képviselet, hanem közvetlenül a norvég gyár is vállalta, hogy egyes termékeket különösen kedvező áron biztosít, ezzel hozzájárulva az intézmények energiamegtakarításához, illetve a fűtés vonatkozásában a szélsőségesen magas árú földgázhasználat villamos energiával történő kiváltásához.

Ajánlatkéréssel keressétek Némon Henriket az alábbi elérhetőségeken:

Némon Henrik
értékesítési vezető
+36 30 999 8659
henrik.nemon@mani.hu
nobo.hu
mani.hu

 

 

 

Fontosnak tartjuk jelezni, hogy a megkeresett vállalkozásokkal egyetlen esetben sem egyeztünk meg kizárólagosságban, mindössze abban, hogy a tevékenységüket a Waldorf-, és AME intézmények elé tárjuk lehetőségként. Mindenkinek a saját döntése, hogy milyen partnerrel, milyen szerződést köt. Természetesen bármely folyamatban segítő jelleggel részt tudunk venni (akár tárgyalási, akár közvetítői, akár egyéb adminisztrációs szerepkörben). Tisztában vagyunk vele, hogy a helyi közösségek sem tétlenkednek a témával kapcsolatban és egyúttal kérünk is Titeket, hogy osszátok meg velünk (MWSZ: szabo.zoltan@waldorf.hu, +36 20 292 1239 | AME: ame@maganiskolak.hu, +36 30 241 3262), amennyiben olyan lehetőséget találtok, ami a többi intézménynek is érdekes lehet.