Energetikai korszerűsítés – Tiszta Energiák Kft

Megállapodtunk a Tiszta Energiák Kft-val, hogy az intézmények / fenntartók részére kedvező feltételeket biztosít napelemes rendszerek telepítésére.

A Tiszta Energiák Kft tulajdonosa, Mokry Tamás a solymári Fészek Waldorf iskolában szülő, napelemes vállalkozását 2009-ben alapította. A cég 13 éve alatt a hazai napelemes piac egyik legnagyobb cégévé fejlődött, 11 milliárdos forgalmat meghaladva, közel 100 fővel több ezer napelemes rendszert telepítve Magyarországon, amiben a magánszemélyeken, cégeken,
önkormányzatokon túl több MW-os kiserőművek is szerepelnek. Munkájuk elismeréseként 2019-ben üzleti etikai díjat kaptak.

Ajánlatkéréssel keressétek Tőröcsik Tündét az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolat:
Tőröcsik Tünde
torocsik.tunde@tisztaenergiak.hu
+36 20 33 13 999
tisztaenergiak.hu

A vállalkozás bemutatkozása az alábbi linkeken olvasható:
CÉGBEMUTATÓ
ÜZLETI ETIKAI DÍJÁTADÓ – VIDEO

 

 

Fontosnak tartjuk jelezni, hogy a megkeresett vállalkozásokkal egyetlen esetben sem egyeztünk meg kizárólagosságban, mindössze abban, hogy a tevékenységüket a Waldorf-, és AME intézmények elé tárjuk lehetőségként. Mindenkinek a saját döntése, hogy milyen partnerrel, milyen szerződést köt. Természetesen bármely folyamatban segítő jelleggel részt tudunk venni (akár tárgyalási, akár közvetítői, akár egyéb adminisztrációs szerepkörben). Tisztában vagyunk vele, hogy a helyi közösségek sem tétlenkednek a témával kapcsolatban és egyúttal kérünk is Titeket, hogy osszátok meg velünk (MWSZ: szabo.zoltan@waldorf.hu, +36 20 292 1239 | AME: ame@maganiskolak.hu, +36 30 241 3262), amennyiben olyan lehetőséget találtok, ami a többi intézménynek is érdekes lehet.