Korszerűsítési finanszírozás – UniCredit Bank Hungary Zrt

Az UniCredit Bank Hungary Zrt nyitottságát fejezte ki a Waldorf- és AME tag intézmények energetikai korszerűsítéseinek finanszírozásának biztosítása érdekében. Az egyeztetésünk során elsődleges szempont volt, hogy az intézmények/fenntartók

  • jelzálog bejegyzésének kötelezettsége nélkül,
  • alacsony kezdőrészlettel,
  • hosszú futamidővel,
  • rövid hitelbírálati idővel juthassanak 5-30 millió forint közötti értékben beruházási célú kölcsönhöz.

A bank a fentiek szem előtt tartásával, de minden esetben egyedileg fogja megvizsgálni a hiteligénylőket és fog részükre konkrét hitelajánlatot adni.

 

A hiteligényléshez szükséges dokumentumokkal, valamint további részletekkel kapcsolatban keressétek Bólyán Róbertet (Director Head of Social Impact Banking) az alábbi elérhetőségen:

Kapcsolat:
Bolyán Róbert
Director of Social Impact Banking
robert.bolyan@unicreditgroup.hu

 

 

Fontosnak tartjuk jelezni, hogy a megkeresett vállalkozásokkal egyetlen esetben sem egyeztünk meg kizárólagosságban, mindössze abban, hogy a tevékenységüket a Waldorf-, és AME intézmények elé tárjuk lehetőségként. Mindenkinek a saját döntése, hogy milyen partnerrel, milyen szerződést köt. Természetesen bármely folyamatban segítő jelleggel részt tudunk venni (akár tárgyalási, akár közvetítői, akár egyéb adminisztrációs szerepkörben). Tisztában vagyunk vele, hogy a helyi közösségek sem tétlenkednek a témával kapcsolatban és egyúttal kérünk is Titeket, hogy osszátok meg velünk (+36 20 292 1239, szabo.zoltan@waldorf.hu), amennyiben olyan lehetőséget találtok, ami a többi intézménynek is érdekes lehet.