Nyílt napok, tájékoztató estek 2021.

Borostyán Waldorf Iskola és AMI

Egyfecskék Waldorf Óvoda

 

Fehér Vár Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és AMI

Szeretettel vár a Waldorf Fehér Vár!
Ha érdeklődtök a székesfehérvári Waldorf Általános Iskola 2021-ben induló első osztálya iránt, írjatok e-mailt a felveteli@waldorffehervar.hu címre vagy iratkozzatok fel a felvételivel kapcsolatos hírlevelünkre az alábbi linken!

Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és AMI

 

Hámori Waldorf Iskola

 

Közép-budai Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A tájékoztató előadások időpontjai, valamint a tervezett programok a képre kattintva elérhetőek.

 

Tamási Aranyalma Waldorf Általános Iskola és AMI
Tamási, Fő u. 2.
06306316706
Beiskolázási programjaink:
Január 21. 17:00- tól ZOOM-olj ránk! Interaktív beszélgetés a tanári kollégium tagjaival a Zoom felületén a Waldorf pedagógiáról
Február 20. 10:30-tól: Erdei titkok nyomában – erdőjárás, kirándulás leendő elsősök és szüleik számára a leendő osztálytanítóval, Alföldy Annával
Március 22-26.: Minden napra egy Aranyalma recept – nyílt hét (a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amennyiben a járványügyi intézkedések az esemény megtartását lehetővé teszik.)
Pátyi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Rózsaház Gyógypedagógia Waldorf Iskola
ISKOLANYITOGATÓ ELŐADÁSOK A 2021 ÉVI ELSŐSÖK SZÜLEINEK  A RÓZSAHÁZ GYÓGYPEDAGÓGIAI WALDORF ISKOLÁBAN

Időpontja: 2021. január 27, szerda    18.00-20.00 óráig
ONLINE FORMÁBAN

Szeretettel várunk minden érdeklődő szülőt és szakembert a januári iskolanyitogatónkra! Tekintettel a járványügyi helyzetre, ezt az eseményt is online formában fogjuk megtartani, a jól sikerült novemberihez hasonlóan, ugyanazzal a tematikával.
2021 őszén két kislétszámú első osztályt indítunk, az egyiket ép értelmi képességek mellett autizmus spektrumzavarral, tanulási-, figyelmi-, vagy magatartásszabályozási zavarral érintett gyermekeknek, a másikat intellektuális képességzavarral érintett gyermekek számára.
Az előadásokon a szülők megismerkedhetnek iskolánk pedagógiai szemléletével, a Waldorf-pedagógia és a Waldorf -gyógypedagógia módszereivel, betekintést nyerhetnek a gyerekek napirendjébe, az iskola szokásaiba, szervezeti működésébe, az egész tanév felépítésébe és a következő pár év terveibe egyaránt.

Az iskolanyitogatóra előzetes jelentkezés mindenképpen szükséges, a jelentkezés határideje 2021. január 26.

Jelentkezni  a rozsahaz@rozsahaz.hu címen lehet.

A csatlakozási linket és a tudnivalókat az esemény előtt küldjük a jelentkezőknek.
Mindenkit nagyon nagy szeretettel várunk!  

Szent Márton Waldorf Iskola
Kedves Szülők!
Szeretettel várjuk az érdeklődőket ebben a tanévben is. Reméljük és úgy készülünk, hogy márciusban meg tudjuk tartani bemutatkozó estjeinket.
A személyes találkozásig hírlevélben szeretnénk kapcsolódni és minden felmerülő kérdésre választ adni. Ehhez várjuk a regisztrációkat itt: https://szentmartonwaldorf.hu/erdeklodok-hirlevele . További információk a jelentkezéssel kapcsolatban: https://szentmartonwaldorf.hu/jelentkezes/
a Szent Márton Waldorf Iskola Munkatársai
Veresegyházi Életfa Waldorf Általános Iskola és AMI