Történelem tanár

Történelem egyszakos vagy történelem-bármely szakos tanár
Leendő kollégánk a 9. osztálytól a 13. osztályig tart epochát (3-4 hetes időszakon keresztül történő oktatás egy adott témában), szakórákat, igény esetén fakultációt és egyéb foglalkozást diákjainknak. Szorosan együttműködik az osztályban tanító többi tanárral, figyelemmel kíséri a diákok testi, lelki és szellemi fejlődését. Részt vesz a heti tanári konferenciákon és az iskola rendezvényein. Együttműködik a szülőkkel, a szülői esteken (szülői értekezlet) képet tud adni a munkájáról. Az ideális jelentkező rugalmas, fiatalos lendülettel vesz részt az iskola életében, mindig kész az újításokra és hisz a folyamatos fejlődésben.
Olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik nyitottak az antropozófiára és a Waldorf-pedagógiára, valamint végzettségüket tekintve megfelelnek a Magyar Waldorf Iskolák kerettantervében meghatározottaknak.
Szükséges végzettség:
A tantárgynak megfelelő szakos egyetemi szintű vagy mesterfokozatú tanár, e mellett akkreditált pedagógus-továbbképzésen szerzett Waldorf-pedagógusi képesítéssel rendelkezik vagy a munkába lépéstől számított 3 éven belül megkezdi Waldorf-pedagógiai tanulmányait.
Jelentkezés:
A jelentkezéshez az alábbi dokumentumokat kérjük csatolni:

  • szakmai önéletrajz,
  • motivációs levél,
  • ajánlások, referenciák és
  • az állás betöltéséhez szükséges dokumentumok másolatait.

 
Pályakezdők is jelentkezhetnek!
 
A pályázatokat az ugyvivo@feszekiskola.hu e-mail címre várjuk!

Lejárat dátuma: 

2017. 08. 01.