Katica Játék Kft.

Kedves Waldorf Intézmények!

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is van lehetőség hazai és import gyártású füzetrendelésre kedvezményes árakon.

Fontos tudniuk, hogy a hazai gyártású füzetek vásárlásával hozzájárulnak megváltozott munkaképességű barátaink, embertársaink életének javításához, emberi méltósághoz illő életük fenntartásához. Több, mint 15 éve dolgozunk együtt Velük, ezért személyesen is érintettek vagyunk sorsukat illetően.

Mivel a kedvezményes árak csak 10 db-os csomagokra érvényesek, érdemes felfelé kerekíteni a szükséges mennyiségeket, mert darabonként a füzetek drágábbak.

A kedvezményt abban az esetben tudjuk biztosítani, ha megrendelésüket a mellékelt űrlap kitöltésével 2019. június 17-ig elküldik részünkre a rendeles@katica.hu e-mail címre és ezt követően az általunk küldött számla ellenében az 50 % előleget 2019. június 28-ig befizetik.

A megrendelést csak a MELLÉKELT MEGRENDELŐLAP-on tudják elküldeni!

A megrendelés végső határideje: 2018. június 26. szerda!

(A később beérkező megrendelések nem biztos, hogy elkészülnek az őszi tanévkezdésre)

Az árak budapesti átvétellel értendők, de szállítási igényeket, ill. egyedi kéréseket természetesen igyekszünk megoldani; kérem jelezzék bátran!

Waldorf regisztráció

MEGRENDELŐLAP 2019

IMPORT FÜZET MEGRENDELŐLAP 2019

Üdvözlettel

Süttő Miklós

rendeles@katica.hu

******************************************************************************************************************************************************

Figyelmünk középpontjában több mint 25 éve a gyermek áll, akinek testi, lelki és érzelmi fejlődését kiváló minőségű játékainkkal kívánjuk elősegíteni.

Minden gyermek eltérő fejlődési utat jár be, ezért cégünk arra törekszik, hogy minőségi termékek segítségével színesebbé, játékosabbá tegye a szülő és gyermeke mindennapjait a fejlődés útján. A játék, eszköz, nem csak a gyermeknek fontos, de a szülőnek is, rávilágít a közös munka örömére, kitartásra nevel, sikerélményt nyújt és előrelépést eredményez a tanulmányokban.

Működésünk másik fő területe a Waldorf eszközök széles választékának kereskedelme.

Ehhez nagy segítségünkre van a nemzetközi Waldorf eszközök legnagyobb forgalmazója a Mercurius cég, akiknek mi vagyunk a magyarországi kizárólagos forgalmazója, disztribútora.

Több mint 25 éve támogatjuk a Waldorf-kezdeményezéseket az iskolai vásárok bevételeiből felajánlott befizetésekkel, továbbá a regisztrált Waldorf-intézmények számára kedvező árakkal.

Ezzel jelentős megtakarítás érhetnek el az intézmények.

Támogatjuk a magyarországi megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását is (pl. az Epochafüzetek/Munkafüzetek készíttetésével), mert valljuk, hogy minden embernek joga van az emberi méltóságának megfelelő munkához és bérhez.

Fontos célkitűzésünk, hogy ezekkel az eszközökkel ne csak a Waldorf-mozgalom pedagógusai, gyermekei találkozzanak, ezért bemutatjuk más intézményekben is.

Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk a gördülékeny kiszolgálás érdekében.

Nyitottak vagyunk további, új Waldorf-iskolai termékek beszerzésére, várjuk a javaslataikat!

Keressük a kapcsolatot egy személyes találkozásra az intézmény pedagógusaival, kérem, keressenek ezzel kapcsolatban engem a

katica@katica.hu e-mail címen,

vagy a 1-46-22-388 telefonszámon!

Katica Játék Kft

Süttő Miklós

 

Termékeink az alábbi területek fejlesztésére alkalmasak:

  • Szókincsbővítés
  • Logopédia
  • Szociális képességek fejlesztése
  • Írás,- olvasás előkészítés
  • Koncentrációs képességek fejlesztése
  • Hallás-figyelem fejlesztés
  • Logikai készségek fejlesztése
  • Matematika készségek fejlesztése
  • Mozgásfejlesztés