Dr. Póczik Csongor
Orvos

Melyik Waldorf-iskolában végeztél? Göllner Máriai Regionális Waldorf Gimnázium és AMI
Melyik évben? 2015
Milyen pozitív, vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról? A tanulmányaimat mindig egyengették, ott segítettek, ahol csak tudtak. Az osztálytársaim mind nagyon elfogadóak voltak és segítőkészek, és a többi osztályt is így ismertem meg. Nagyon pozitív élmény volt még a 12-es évesmunka, megtanított, hogy egy adott témát nagyon sok oldalról meg lehet közelíteni. A 12-es osztálykirándulás volt még számomra egy nagy élmény, ahol az osztálykísérőkkel még közelebbi kapcsolatot sikerült kialakítania az osztálynak. Továbbá az egyetemi éveim alatt is sokat segített nekem az iskola és mindig szeretettel várnak.
A Waldorf-iskola után hol tanultál tovább? Milyen szakon?   Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Soha semmi, vagy még nem vettem észre.
Van egy jó sztorid, aminek köze van ahhoz, hogy Waldorf-iskolába jártál? Kellemes sztori, mikor valaki azt hiszi – a Waldorf-iskoláról sokan azt hiszik -, hogy valami varázslóképző… de miután elmesélem nekik, hogy nekem milyenek voltak a középiskolás éveim, megirigylik azt.