Varga Balázs
Hangmérnök, hangtechnikus

Melyik Waldorf-iskolában végeztél? Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, AMI és Gimnázium
Melyik évben? 2005
Milyen pozitív, vagy negatív élményeid, emlékeid vannak a Waldorf-iskoláról? Az alapvető pozitív élmény, hogy megtanultam tanulni, nyitott szívvel, éber elmével élni. Nyálasan hangzik, de olyan jó nyálazni! Próbáltátok már? Rögtön van ülőhely a tömött 7-es buszon, metrón stb. Negatív élmény, hogy eleinte (Waldorf után 4 évig) irtó naivan fogtam fel a világ működését. Néha még most is meglepődöm.
A Waldorf-iskola után hol tanultál tovább? Milyen szakon?  The University of the West of England, Media Practice szak
Mi vált előnyödre a Waldorf-iskolában megszerzett képességekből, tudásból a továbbtanulás, vagy a munkád során? Lásd fentebb + egyáltalán nem jelentett gyomorgörcsöt kiállni vadidegenek elé prezentációkat tartani, támogatókat szerezni egy-egy projekthez, közösen együtt dolgozni más művészekkel.
Származott-e hátrányod abból valaha, hogy Waldorf-iskolába jártál a továbbtanulás, vagy a munkád során? Ha igen, mi volt az? Sokszor hülyének néznek, aztán bizonyítom, hogy nem “értelmi fogyatékos vagyok” – ahogyan ezt hiszik – hanem “szimplán őrült”.
Hol dolgozol? Mutasd be, hogy mivel foglalkozol!  Szabad úszó filmes hangmérnök/hangtechnikus/hangember nevezd aminek akarod. Mellékállásban szódás szifonok javításával foglalkozom, meg kavicsokkal kereskedem. Na jó, nem.
Van egy jó sztorid, aminek köze van ahhoz, hogy Waldorf-iskolába jártál? Uhh. Én csak regisztrálni szerettem volna magam, de ez már lassan tíz percembe került. Ha most még emlékeket kell felidéznem és mások számára élvezhetően tálalnom, az újabb tíz perc. Nincs.