MAT Projekt

A MAT Projektet 2019-ben indítottuk el, és általános célunk, hogy volt waldorfosként felfedezzük és közvetítsük a “waldorfosságot” a világba, a világ felé, és nyitni más nézetek, tapasztalatok, vélemények irányába. Eszmét cserélni, tapasztalni és tenni. Jelenleg olyan eseményeket, közösségi projekteket tervezünk, alkotunk, ahol olyan különböző témákba merülünk bele, amik a körülöttünk lévő világ dolgaiból, a mindennapjainkból inspirálódnak.

  • A csapat első nagyrendezvénye “A világba nézek én…” esemény volt a TRIP hajón: előadások, beszélgetések, művészeti programok emberről, tudatosságról és mai kihívásokról – „waldorfos szemmel”. Az alábbi videóban erről láthattok egy kis ízelítőt:

    „A világba nézek én…” – Rendezvényvideó: https://youtu.be/FJ_YST-x4vs
  • Októberben folytattuk a munkát, és a közösségről beszélgettünk, annak fontosságáról és szerepéről a mai világban. A beszélgetés után közös zenéléssel zártuk a rendezvényt, ami egyébként kiváló közösségépítő tevékenység. 🙂 Az erről készült összefoglaló videónkat itt láthatjátok:

    A közösség ereje – Rendezvényvideó: https://youtu.be/2FQLM2CU94E 
  • Jelenleg a Waldorf-iskolákkal közösen egy márton-napi adománygyűjtésbe fogtunk, ami november 15-én zárul a Szimpla Kertben a Közös Lábas jótékonysági főzéssel. Itt a begyűjtött adományokat átadjuk a Piroska kommandó önkénteseinek, akik kiszállítják azokat a vajdahunyad utcai hajléktalan lábadozóba és a zuglói Családok Átmeneti Otthonába. 

2021-re is sok tervünk van, és reméljük, a világ is olyan lesz körülöttünk, hogy ezeket meg tudjuk valósítani. 

Ha érdekelnek a további rendezvényeink, kövessetek minket a Facebookon: https://www.facebook.com/projekt.mat/ 

Ha írnátok nekünk, azt itt tehetitek meg: info@matprojekt.hu 

A MAT Projekt csapata