Magnet Bankos támogatás a Csillagösvény Waldorf Iskolának

 

Nagy örömünkre a Csillagösvény Waldorf Iskola bekerült a KAP2021 – Közösségi Adományozási Programba. Ennek keretében a Magnet Bank ügyfelei – magánszemélyek és szervezetek is – teljes banki profitjuk 10 százalékát ajánlhatják fel különböző társadalmi ügyek javára, köztük az iskolát fenntartó Rubicon Waldorf Pedagógiai Alapítvány részére. Így az Alapítvány akár 1.000.000 Ft-ot is összegyűjthet az iskolának. Célunk, hogy a befolyó összeget az otthon tanulás miatt lemaradó diákok felzárkóztatására, valamint az iskolaköteles, de még iskolaéretlen tanulók differenciált fejlesztésére fordítsuk.

 

Fontos lehetőség ez iskolánk számára, ezért hálásak vagyunk minden felajánlásért!

 

Hogyan ajánlhatom fel ezt az összeget?

A netbankba belépve a rögtön felugró KAP Közösségi Adományozás ablakból kiolvasható a felajánlható pontos összeg. Egy kattintással pedig elküldhető az ott szereplő összeg a kiválasztott szervezet, azaz a Rubicon Waldorf Pedagógiai Alapítvány részére. 

Mikor lehet megtenni a felajánlásokat?

A felajánlási időszak május 17-én indult és június 28-án ér véget, csak ebben a periódusban lehet rendelkezni az összegről.

Hogyan segíthetek, ha nem vagyok Magnet bankos ügyfél?

Ha ismersz Magnet bankos magánszemélyeket, vagy szervezeteket, vállalkozásokat vidd hírét, hogy a KAP – Közösségi Adományozási Program keretében most támogathatják az iskolánkat fenntartó Rubicon Waldorfpedagógiai Alapítványt. A támogatásra váró projektünk részletei itt olvashatóak: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2021 

Köszönjük a támogatásokat!