Családi naptárak 2024

Csillagberek Waldorf Óvoda

Kedves Barátunk!
Szeretettel ajánljuk 2024-es családi naptárunk, mely a szokott módon, spirállal lapozható. A hat oszlop segítségével egy nagyobb család programjait is kényelmesen tervezhetitek. A névnapok, az ünnepek és a holdfázisok szokás szerint a naptár részét képezik.
A címlapon az ovisok kezeiből font alagút látható, mely szívünknek különösen kedves, hiszen a szülők ezen csak hajolva-guggolva jutnak át, amikor a betakarítási ünnepre érkeznek.
Csoportszobánk lelke az évszakasztal, ami egy tekintélyes farönk. Óvodapedagógusaink arany keze díszíti hétről hétre az adott időszakra jellemző színekkel, formákkal, növényekkel és tárgyakkal. A naptárunk lapról lapra követi folyton változó arcát, becsempészve a hangulatát saját otthonunkba is.
Mérete: 220 X 480 mm.
Budapesten és vidéken is több helyszínen át tudjuk adni személyesen, de akár csomagként is küldjük. Forgassátok olyan szeretettel, ahogy készült.

A naptár ára 3500 Ft, támogatói ára 4500 Ft, de szívesen fogadunk nagyobb összeget is, amennyiben támogatni kívánsz minket.
A megrendeléseket online várjuk az alábbi űrlap kitöltésével: 
https://tinyurl.com/bchp5acw

Köszönjük, hogy rendeléseddel az ovinkat támogatod, és ha barátaitoknak, ismerőseiteknek, iskolai és óvodai listákon továbbkülditek a levelünket!
KÉRDÉS ESETÉN SEGÍTÜNK: +36203817246
Szeretettel:
a Csillagberek Waldorf Óvoda óvónői és szülői közössége

Gödöllői Waldorf Iskola

Kedves Waldorf iskolák és óvodák, kedves Barátaink!

Örömmel adjuk hírül, hogy idén is megjelentettük a Gödöllői Waldorf iskolában a nagy népszerűségnek örvendő Családi Naptárunkat! 

A hónapok illusztrációjaként hagyományunkhoz híven most is tanítóink mesébe illő táblarajzait választottuk, a művészi grafikai kivitelezést pedig Kecskés Zoltán régi szülőtársunknak köszönhetjük.

A korábbi nagy érdeklődésnek köszönhetően idén is nagyobb példányszámmal készültünk, így reméljük, mindenkihez eljut majd,

aki várja és számít rá!

Ára 3000 Ft, a támogatói ár 5000 Ft (természetesen anyagi kapacitásotoktól függően köszönettel fogadunk adományokat a két ár között és persze fölötte is:), amivel iskolánk működését támogathatjátok.

A megvásárlásra az alábbi lehetőségek közül lehet választani:

  • A Gödöllői Waldorf iskolában a gazdasági irodában és a titkárságon;
  • Gödöllőn a Fészek üzletházban a Csudadió boltban a Városi Piac mellett (2100 Gödöllő, Szabadság u. 5., Nyitvatartás szerdától péntekig 10:00-17:30, szombaton 9:00-12:00 óra, fizetés csak készpénzzel!);
  • Budapesten a Waldorf Házban (1075 Budapest, Asbóth u. 17.) Gaál Juditottal való előzetes egyeztetés után, tel.: +36 30 425 9431, email: gaal.judit@waldorf.hu;
  • A Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban Bereczki Andrea iskolatitkárnál (iskolatitkar@prwk.hu);
  • A távolabbi érdeklődők megrendelhetik az alábbi űrlap kitöltésével, ezután postai vagy csomagküldő szolgálattal tudjuk eljuttatni a megrendeléseket, melynek költségeit a megrendelőt terhelik. A naptár (ill. naptárak) és a küldés díját kérjük előre utalni az űrlapon megadott számlaszámra! https://forms.gle/XNLmqUxcB9rGaiix8
  • Ezen túl személyesen lehet egyeztetni az egyéb átvételi lehetőségekről Mincsik Krisztina (tel.: +36 20 339 8556, email: mincsik.krisztina@gmail.com) és Kecskés Judit (tel.: +36 20 339 8594, email; kecskesj@waldorfgodollo.hu) munkatársainkkal, mivel a legjobb megoldás továbbra is a távolabbi érdeklődők számára, hogy ha egy közös ismerősön keresztül jutnak el mindenkihez a példányok.

Fogadjátok szeretettel, használjátok örömmel!

https://waldorf-godollo.hu/csaladi-naptar-2024/

Hámori Waldorf Iskola

Perintparti Waldorf Iskola

Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy megjelent a Perintparti Szó-Fogadó Szombathelyi Waldorf Általános Iskola, Gimnázium 2024-es családi falinaptára.
A naptárban szereplő képek az iskola osztálytanítói csodás táblarajzairól és évszakasztalairól készültek.
Méretei: 58,50 cm * 20,50 cm
Ára 2490 Ft, támogatói ár 3490 Ft, amivel az iskola működését segítitek.
Az alábbi linken elérhető űrlap egyszerű és gyors kitöltésével megrendelhető:
Megrendeléseiteket köszönjük!
Szülői Kollégium PR munkacsoportjának tagjai