Fészek Szólóest

Kedves Közönség!
A solymári Fészek Waldorf Iskola 11. évfolyama vagyunk. Nagy szeretettel készülünk hónapok óta a jövő heti előadásokra, melyre ezúton hívunk meg minden kedves érdeklődőt.
A Waldorf-tanterv minden évben más-más próbatételek elé állítja a diákokat. A 11. osztályban ez egy nagyszabású koncert, azaz a szólóest, ahol a diákok szó szerint és átvitt értelemben is a kiállnak a reflektorfénybe. A “nagyszínpadon” több száz ember előtt mutathatjuk meg egyéniségünket, ének tudásunkat, de legfőképpen azt, hogy hogyan tudunk együtt zenélni, együtt örülni, együtt alkotni valami szórakoztatót, szívmelengetőt, átadni a bennünk kavargó nagy érzéseket.
Február 19. és 24. között hat estén keresztül mindenféle műfajt és formációt láthattok majd: szólókat, duetteket, lányok dalát, fiúk kórusát, sőt 50 fős nagy produkciót is
Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, foglalj gyorsan jegyet, hogy biztosan legyen helyed. További infókért görgess lejjebb!
Jön a 11. AL és 11. KP szólóestje! Mégpedig közösen! Ez a világ már csak ránk várt!

A műsor fergeteges! Jobbnál jobb dalokkal várunk mindenkit egész este! A két 11. osztály közösen egy “A” és egy “B” műsorral készül.

  • Február 19. ,,A”
  • Február 20. ,,B”
  • Február 21. ,,A”
  • Február 22. ,,B”
  • Február 23. ,,A”
  • Február 24. ,,B”
Ezen a linken tudtok jegyet foglalni, illetve itt találjátok a műsor beosztást, a Facebook eseményt és az Instagram oldalt is a rólunk készült képekkel. A dalleleplezésekért kövess minket instagramon!
Helyszín és időpont: 2024. február 19-24. 18-22 óráig, Fészek Csarnok (Solymár, Váralja utca 4.)

Kapu- és büfényitás 17:15
Az előadás közben egy szünet lesz.

Megtekintés 12 éves kor felett ajánlott.
Minden információ egy helyen: linktr.ee/szoloest_feszek_2024
Köszönjük, ha velünk tartotok erre az egy hetes zenei utazásra!